پاورپوینت نگهداری مواد غذایی بوسیله انجماد 14 اسلاید + ppt

پاورپوینت نگهداری مواد غذایی بوسیله انجماد 14 اسلاید

دسته بندی: صنایع غذایی

فرمت فایل: ppt

تعداد صفحات: 14

حجم فایل: 64 کیلو بایت

قسمتی از محتوای فایل و توضیحات:

مقدمه

منجمد کردن یکی از اسان ترین و قابل قبول ترین روش های نگهداری مواد غذایی است. یخ زدن باعث کشتن میکروب ها در مواد غذایی نمی شود بلکه سبب کند شدن عمل میکرو ارگانیزم ها شده و با کند شدن تغییرات شیمیایی که بر کیفیت غذا تاثیر می گذارند از خراب شدن انها جلوگیری می کند

در طی انجماد فعالیت انزیم های موجود در میوه ها کند می شود. در صورت غیر فعال شدن این انزیم ها رنگ و طعم و مواد مغذی موجود در میوه ها تغییر کرده یا از بین می رود

فعالیت انزیم های موجود در سبزی ها با حرارت دادن در اب جوش یا بخار اب برای مدت کوتاه و سپس سریع سرد کردن ان بوسیله اب یخ متوقف می شود. تجربه نشان داده است برای فریزر کردن مواد غذایی در خانه حرارت دادن سبزی ها در اب جوش برای حفظ انها کاملا ضروری است

 


از این که از سایت ما اقدام به دانلود فایل ” پاورپوینت نگهداری مواد غذایی بوسیله انجماد 14 اسلاید ” نمودید تشکر می کنیم

هنگام دانلود فایل هایی که نیاز به پرداخت مبلغ دارند حتما ایمیل و شماره موبایل جهت پشتیبانی بهتر خریداران فایل وارد گردد.

فایل – پاورپوینت نگهداری مواد غذایی بوسیله انجماد 14 اسلاید – با برچسب های زیر مشخص گردیده است:
پاورپوینت نگهداری مواد غذایی بوسیله انجماد

مطلب مفید دیگر:  طرح توجیهی احداث کارخانه تولید انواع سوسیس و کالباس + docx

جعبه دانلود

برای دانلود فایل روی دکمه زیر کلیک کنید
دریافت فایل


شما ممکن است این را هم بپسندید

مطالب تصادفی


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *